Dichterbij dan je denkt

Dichterbij dan je denkt | Elizabeth Musser | ISBN 9789029725323

Het ontroerende verhaal van drie sterke vrouwen die ondanks alles wat ze meemaken vertrouwen vinden in God.

Rouwend om haar echtgenoot doet de jonge Nan haar best zich staande te houden en er het beste van te maken voor haar drie kinderen. Via de genealogiewebsite van haar man komt ze in contact met CeeCee, een tiener die voor een schrijfproject het levensverhaal van haar voorouders probeert te reconstrueren. Als Nan in een oude koffer naar informatie zoekt, doet ze een gruwelijke ontdekking die haar man ook moet hebben gedaan.

Anderhalve eeuw eerder leeft Clara, een slavenmeisje. Ze speelt vaak in het grote huis met de dochter van haar meester, maar op een nacht gebeurt er iets wat haar in één klap volwassen maakt. Terwijl Nan en CeeCee zich verdiepen in de waarheid over Clara en haar eigenaar, ontdekken ze een verband tussen slavernij in het verleden en het heden, en vraagt Nan zich af of het dodelijke ongeluk van haar man wel echt een ongeluk was.

Dichterbij dan je denkt is een aangrijpende roman over drie dappere jonge vrouwen, die elk op hun eigen manier hun toekomst in Gods handen leggen.

ISBN: 9789029725323
24,99
Niet op voorraad
Levertijd onbekend

Bekijk ook