Hemeldauw MIDPRICE

Hemeldauw MIDPRICE | Marianne Grandia | ISBN 9789029725903

‘Hemeldauw’van Marianne Grandia is een ontroerend verhaal over twee zussen. Roos van Hasselt en haar zus Marga verschillen als dag en nacht. Dat wordt extra pijnlijk benadrukt als hun moeder haar spraakvermogen verliest en zorgafhankelijk wordt. Het lijkt wel alsof ze in hun liefde en zorg voor hun moeder lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Riet, hun moeder, strijdt intussen haar eigen strijd. Noodgedwongen overgeleverd aan de zorg van derden, is zij zich pijnlijk bewust van haar situatie. Terwijl haar dochters ieder op hun eigen manier proberen haar gedachten een stem te geven, vormt zich in Riets hoofd en hart gaandeweg het antwoord op de vraag waarom de onderlinge verhoudingen in hun familie door de jaren heen zo zijn scheefgegroeid.

Voordat ze bestsellerauteur werd, was Marianne Grandia vooral bekend van haar artikelen in onder andere Eva en haar eigen stichting Selah. Inmiddels heeft ze voor haar debuut’Witter dan sneeuw’en voor haar tweede roman’Lenteregen’de Publieksprijs Christelijk Boek gewonnen, en is haar naam niet meer weg te denken uit christelijk Nederland.

ISBN: 9789029725903
12,50
Niet op voorraad
Levertijd onbekend

Bekijk ook