Nuttig tot lering

Nuttig tot lering | L.M.P. Scholten | ISBN 9789072186522

Bij het lezen van de Bijbel komen we uitdrukkingen en zinswendingen tegen die voor ons niet meteen begrijpelijk zijn. Veel van dergelijke vragen zijn voorgelegd aan de Gereformeerde Bijbelstichting. In Standvastig, het periodiek van de Gereformeerde Bijbelstichting, heeft L. M. P. Scholten op dergelijke vragen antwoord gegeven.

De Gereformeerde Bijbelstichting (GBS) heeft nu een groot aantal van deze korte studies van haar voormalige directeur L. M. P. Scholten gebundeld. Deze stukjes werden bijna allemaal eerder gepubliceerd in het blad Standvastig. In totaal werden in Standvastig 173 antwoorden op vragen van lezers gepubliceerd. Hiervan zijn er 117 in dit boek terechtgekomen. Samen met een aantal ongepubliceerde antwoorden en een aantal eerder gepubliceerde antwoorden staan in dit boek 136 annotaties.
In deze bundel treffen we een bespreking aan van twintig Bijbelse namen, van 92 Bijbelteksten, waarvan 64 uit het Oude Testament en 28 uit het Nieuwe Testament en van 24 andere onderwerpen, zoals over de letters van het Hebreeuwse alfabet, de zeven boetepsalmen, en de diverse Bijbelvertalingen. Het boek is tevens voorzien van een register.

ISBN: 9789072186522
5,00
Niet op voorraad
Levertijd onbekend

Bekijk ook