FAQ

Vanwaar de naam Chrisboek.nl?   Chrisboek is een afkorting van ‘christelijke boeken’ en maakt daarmee direct duidelijk om welke producten het gaat.

Staan alle leverbare boeken op de website?   Bij de genres die in de linkerkolom vermeld staan, treft u een selectie aan van ons aanbod. Dit is als het ware de etalage van, of een tafel in de boekwinkel. Via de zoekfunctie kunt u gericht naar een boek zoeken. Kunt u een boek dat u zoekt niet vinden, neem dan contact met ons op. Wij kijken dan of het boek leverbaar is en berichten u over de bestelmogelijkheid.

Is het mogelijk om op rekening te bestellen?   Om kostentechnische redenen is het alleen mogelijk om direct bij de bestelling via IDeal te betalen. Alleen bij grotere bestellingen is het mogelijk om op rekening te bestellen. Neem daarvoor contact met ons op via info@chrisboek.nl

Zijn mijn gegevens veilig?   Uw betaling verloopt via een beveiligde verbinding. Uw persoonlijke gegevens worden door ons nimmer aan derden ter beschikking gesteld of openbaar gemaakt.

Hoeveel bedragen de verzendkosten? Deze zijn nooit meer dan € 1,90.

 

9789492433275